Reglementen A.F.V. Uitgeest

Het huishoudelijk Reglement van de vereniging  AFV Uitgeest vindt u hier.

Privacy Reglement A.F.V. Uitgeest vindt u hier

Reglement van de Afdelingcompetities Kennemerland vindt u hier

Handleiding aanleveren foto's website, klik hier

Handleiding MEGA, klik hier

-  Laatste update: 15 mei 2018 -

Expositie Fotoclub tijdens Kunstroute Uitgeest

Tijdens de Kunstroute Uitgeest 2016 (25 en 26 Juni) exposeert Fotoclub Uitgeest in het Leeslokaal op de Dokter Brugmanstraat 11 te Uitgeest. Klik hier voor poster.

De fotoclub zal diverse werken laten zien van de leden.

Verder kunnen er ook boeken worden geruild tijdens de Kunstroute.

Komt allen!

Fotofair op 28 en 29 mei 2016

De Fotofair 2016 is hét foto, media en drone evenement voor foto- en videoliefhebbers, van amateur tot professional. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor 50 lezingen en 110 workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs. Ook kan er gefotografeerd worden in de tenminste 15 gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen.

Klik hier voor meer informatie.