Reglementen A.F.V. Uitgeest

Het huishoudelijk Reglement van de vereniging  AFV Uitgeest vindt u hier.

Privacy Reglement A.F.V. Uitgeest vindt u hier

Reglement van de Afdelingcompetities Kennemerland vindt u hier

Handleiding aanleveren foto's website, klik hier

Handleiding MEGA, klik hier

-  Laatste update: 15 mei 2018 -

Fotofair op 28 en 29 mei 2016

De Fotofair 2016 is hét foto, media en drone evenement voor foto- en videoliefhebbers, van amateur tot professional. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor 50 lezingen en 110 workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs. Ook kan er gefotografeerd worden in de tenminste 15 gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen.

Klik hier voor meer informatie.

Professional Imaging 13 t/m 14 maart

Bezoek ook eens het Event Professional Imaging te Nijkerk.

Klik hier voor meer informatie.

Foto Nationaal 2016

Ook dit jaar vindt er weer de Foto Nationaal van de Fotobond Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie plaats.

Dit is het neusje van de zalm voor de leden van de aangesloten fotoclubs in Nederland.

Klik hier voor meer informatie.