Reglementen A.F.V. Uitgeest

Het huishoudelijk Reglement van de vereniging  AFV Uitgeest vindt u hier.

Privacy Reglement A.F.V. Uitgeest vindt u hier

Reglement van de Afdelingcompetities Kennemerland vindt u hier

Handleiding aanleveren foto's website, klik hier

Handleiding MEGA, klik hier

-  Laatste update: 15 mei 2018 -

Uitslag Foto's voor één Serie

Uitslag afdelingscompetitie Series 2013-2014

Er waren 191 series ingezonden van 14 verenigingen

Een 9e plaats voor AFV Uitgeest, Annemiek en Evelyne beiden een serie goed voor 22 punten, ieder een gouden sticker! Daarnaast verdiende Annemiek nog een zilveren stikker met haar tweede serie.

De totaal score van Annemiek leverde een gedeelde 22e plaats op (mooi resultaat!).

De jury had er een behoorlijke klus aan om alle series te beoordelen. Voor het bespreken waren er 20 series door hen uitgekozen. Niet alleen de hoogst scorende maar ook een aantal waar zij leerzame aanmerkingen op hadden. Al met al een goede avond gehad in Haarlem.

Voor de gedetailleerde uitslag fotoclub Uitgeest klik hier (ResultaatAFVUitgeestSeries)

Voor het persoonlijk klassement klik hier (PersoonlijkklassementSeries)

Voor de uitslag van de Afdeling klik hier (VerenigingsklassementSeries)

Voor de totaalstand van de verenigingen klik hier (VerenigingsklassementTotaal)