BondsFotoWedstrijd 2017

De Bondsfotowedstrijd 2017

Bijna was de Bondsfotowedstrijd in de huidige vorm niet doorgegaan omdat er geen organisator was. Het printen en vasthouden van foto’s is toch altijd een bijzonder inspirerende ervaring en daarom zouden veel fotografen het zeer jammer vinden als de foto’s alleen nog maar digitaal ingezonden kunnen worden.
Gelukkig heeft de Afdeling Zuid-Holland Zuid besloten de Bondsfotowedstrijd 2017 te organiseren, níét als digitale wedstrijd, maar via inzending van geprinte foto’s, net zoals de voorgaande jaren!

gegevens voor deelname
De foto’s kunnen ingezonden worden van:
woensdag 1 februari t/m dinsdag 28 februari 2017

De volgende bestanden heb je nodig om mee te kunnen doen met je fotoclub:

Het reglement van 2017 is herzien: Afdeling Zuid-Holland Zuid stelt iets andere eisen. De manier van inzenden van de digitale versies (onder andere het formaat) wordt ook gewijzigd.

Expositie Foto Individueel

Op 28 en 29 januari en op 4 en 5 februari worden de foto's van wedstrijd Foto Inividueel geexposeerd in Den Dolder.

Klik hier voor meer informatie.

ISOO: Voorlichting opslaan foto's in de cloud

Maandag 13 maart 2017: Voorlichting opslaan foto's in de cloud

Foto’s opslaan in de cloud

 Je leest er regelmatig over, maar weet niet precies wat het inhoudt, ‘de cloud’. Kan ik mijn foto’s wel veilig opslaan in de cloud? En hoe doe ik dat dan? Dit alles kunt u te weten komen tijdens de voorlichtingsbijeenkomst die het fotografiecentrum ISOO.nu organiseert op maandag 13 februari aanstaande. Nick Peeters zal u alles vertellen over de voordelen van het opslaan van foto’s in de cloud. Ook is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.  

 

Kosten voor deelname aan deze voorlichtingsbijeenkomst zijn 2 euro in de voorverkoop en 3 euro aan de zaal. Kaartjes kunt u reserveren via lezingen@isoo.nu.

Aanvang: 20:00 uur

 

Het fotografiecentrum ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

ISOO: Lezing Straatfotografie door Fokko Muller

Fokko Muller over Straatfotografie bij ISOO.nu

 “Street photography changed my way of looking into the world.”

 Maandag 13 maart verzorgt Fokko Muller een lezing over ‘Straatfotografie’. Tijdens deze lezing geeft Fokko Muller zijn visie op straatfotografie aan de hand van zijn eigen straatfoto's. Hij vertelt uitgebreid waarom hij aan straatfotografie doet, hoe hij het aanpakt, welke onderwerpen hem aanspreken en welke camera het best geschikt is. Ook de rechten en plichten binnen Nederland komen aan de orde. De presentatie biedt alle ruimte voor interactie en discussie.

Fokko Muller is een Nederlandse fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in straatfotografie. Hij vindt straatfotografie de meest uitdagende vorm van fotografie. Gewone mensen in hun dagelijkse omgeving laten zien in een beeld dat de aandacht van de kijker vasthoudt, is geen gemakkelijke opdracht. Maar er is niets mooiers dan dat. Fokko deelt zijn kennis en kunde graag via workshops en lezingen.

 

Kaartjes voor deze lezing zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu en kosten € 7 in de voorverkoop; aan de zaal € 8.

Aanvang: 20:00 uur

 

Het fotografiecentrum ISOO.nu is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.