Kennemerland: Bondscafé + inleveren Serie ronde + Lezing

Vanavond Bondscafé plus inleveren 3e competitie ronde Serie.

Verder een lezing  over een festival in India door Robert van Sluis.

Locatie:

Gebouw De Wissel

Arnolduspark 3, 2132 CR te Hoofddorp.

Entree: alleen voor leden

Uitgeest: Inleveren/bespreken 4e comp. ronde

Vanavond inleveren/bespreken 4e competitie ronde: Thema snelheid en vrije keus 3.

Een tip voor snelheid:

Info van Zoom.nl, klik hier

Voor bespreken foto’s: foto’s meenemen in passe partoutes (40 cm x 50 cm) of digitaal op Mega.

Vergeet niet om de foto’s ook digitaal aan te leveren bij de Webmaster. (max. 2500 pixels op de lange zijde)

** De foto’s (in passe partoutes) dienen uiterlijk 21 februari 2020 in het bezit te zijn bij Hans Welbers.**

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 x 50 cm, inclusief passe-partout (maar een passe-partout is niet verplicht). Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm.

Kennemerland : Jureren 3e competitie ronde Serie

Geen toegang

Kennemerland: Mogelijk een workshop of lezing

Wordt nog bekend gemaakt.

Locatie:

Gebouw De Ringvaart

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD te Haarlem

Entree: alleen leden

Uitgeest: Doe avond : Macro

Vanavond een doe avond met Macro fotografie.

Iedereen neemt zijn/haar materialen mee, zoals fototoestel, de te fotograferen spullen, licht snoeren etc.

Een paar tips:

Tips van Zoom.nl, klik hier

Tips Photofacts, klik hier

De resultaten worden getoond/besproken op 11 februari.