Kennemerland: Jaarlijkse Algemene Afdelingsvergadering

Vanavond de jaarlijkse vergadering voor alle fotoclubs.

Er wordt uitgegaan dat er één vertegenwoordiger (uit het bestuur danwel een lid) van elke fotoclub aanwezig is.

Locatie:

Gebouw De Ringvaart

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD te Haarlem

Entree: 1 vertegenwoordiger van AFV Uitgeest

Uitgeest: Presentatie Landschapsfotografie

Pauline Rote nodigt iemand uit aan die een presentatie gaat verzorgen over Landschapsfotografie.

De naam is nog onbekend.

Uitgeest: Bespreken geheime opdracht

Vanavond de uitslag en bespreking van onze geheime opdracht door Andre de Bruijne.

Gezien het succes in het seizoen 2018-219, doen we ook dit jaar weer een geheime opdracht.  Aan het begin van het seizoen wordt deze uitgereikt. Inventarisatie wie
mee wil doen en wie niet, staat hier.