Ambassadeurs bijeenkomst (afdeling Kennemerland)

Ambassadeursbijeenkomst.

Locatie volgt nog.

Alleen voor de ambassadeurs.

Presentatie + inleveren Sport/Ruimte (Afd. Kennemerland)

Presentatie door Robert van der Sluis over reisfotografie  (zie hier onder)

Tevens inleveren 4e competitieronde Sport/Ruimte.

Robert van Sluis:

Bijna iedereen neemt wel een camera mee op reis; reisfotografie is populairder dan ooit! Maar hoe maak je nou die reisfoto's waar je ú tegen zegt?

In deze presentatie behandelen we de belangrijkste overwegingen als reisfotograaf. We bespreken wat reisfotografie nou eigenlijk is (aan de hand van een leuke praktijkoefening), voorbereiding, werkwijze ter plekke, verslaglegging, benadering van mensen en het gebruik van het licht. Daarnaast krijgt u allerlei tips (compositie, contrastbereik, nachtfotografie, polarisatie, beweging) voor een aantal specifieke thema’s in reisfotografie (o.a. portret, landschap, festivals, mensen in actie).

Alle onderdelen worden uitvoerig geïllustreerd door eigen foto’s en filmfragmenten. Aan het eind van de presentatie is er voldoende tijd om vragen van de aanwezigen te beantwoorden.

Presentatie vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Jaarvergadering A.F.V. Uitgeest

Vanavond onze jaarvergadering.

Ieder lid ontvangt van te voren de te behandelen stukken.

Er wordt verwacht dat iedereen aanwezig is.

Thema bespreekavond 'Onderweg' (Afd. Kennemerland)

Thema bespreekavond 'Onderweg' door Matt de Groot.

Bestemd voor alle leden.

Bespreking vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Uitwisseling met Fotoclub Heiloo

Werkgroep Serie.

Hoe de avond in detail wordt ingevuld volgt nog.