2e Cursusavond (Afd. Kennemerland)

2e cursusavond 'Thematisch Werken'

Alleen voor cursisten.

Bespreking Serieronde (Afdeling Kennemerland)

Vanavond de bespreking van de Serieronde.

Bespreking vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Uitwisseling met Filmclub Beverwijk

Vanavond komt er een delegatie van Filmclub Beverwijk bij ons op bezoek.

Het is de bedoeling dat we foto's en film met elkaar gaan bespreken.

(Dit heeft wel enige voorbereiding nodig dus is het handig dat we de foto's een maand van te voren inleveren.)

Inleveren + bespreken 'Sport/Ruimte'

Vanavond inleveren en bespreken 4e competitie ronde 'Sport/Ruimte'

De foto’s (max. 2) kunnen worden meegenomen in passe partoutes van 40 X 50 cm, of plaats de foto’s (max. 2 ) digitaal in de cloud-server MEGA en in de juiste map. Zie ook de handleiding op de website.

-Het inleveren bij de Regio:  klik hier voor reglementen  punt 10 t/m 20

-Inleveren digitaal voor website : klik hier voor handleiding

- De foto’s in passe partoutes uiterlijk 8 maart inleveren bij Hans Welbers

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm. In plaats van een foto mag ook een serie van 3 foto’s ingeleverd worden.