Inleveren 1e competitieronde 'Vrije Ronde'

- Vanavond bespreken en inleveren foto's 1e competitie onderdeel 'Vrije Ronde'

- Tevens zal de programmacommissie toelichting geven over de clubopdrachten van dit seizoen.

-

De foto’s (max. 2) kunnen worden meegenomen in passe partoutes van 40 X 50 cm, of plaats de foto’s (max. 2 ) digitaal in de cloud-server MEGA en in de juiste map. Zie ook de handleiding op de website.

- Het inleveren bij de Regio:  :  klik hier voor reglementen punt 10 t/m 20

- Inleveren digitaal voor website en Mega : klik hier voor handleiding

De foto’s in passe partoutes uiterlijk 21 september inleveren bij Hans Welbers

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm. In plaats van een foto mag ook een serie van 3 foto’s ingeleverd worden.

Bondscafé + inleveren Vrije Ronde (Afdeling Kennemerland)

Vanavond het eerste Bondscafé seizoen 2018-2019.

Fotoclub Castricum en Bloembollenstreek zullen een presentatie geven.

Tevens inleveren foto's 1e competitieronde 'Vrije Ronde'

Locatie :

Gebouw De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 in Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Food fotografie

Vanavond wordt een doe avond als vingeroefening voor de 2e competitieronde 'Food'. (wel zelf de artikelen, camera's, licht, etc. meenemen)

Zie ook de de disciplines in het programma.