Presentatie Thematisch werken (Afdeling Kennemerland)

Vanavond zal Matt de Groot een presentatie geven over hoe je thematisch kan werken.

Deze avond is bestemd voor alle leden.

Tevens dient deze presentaie ook als inleiding tot de cursus Thematisch werken die op 5 november zal beginnen (alleen voor de cursisten)

Presentaie vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Foto avond met Dick Andringa deel 2

Wederom zal Dick Andringa een collectie van zijn foto's gaan presenteren.

Dit beloofd weer een veelbelovende avond te worden.

Bespreking 'Vrije Ronde' (Afdeling Kennemerland)

Vanavond de bespreking van de foto's van 1e competitieronde 'Vrije Ronde'

Bespreking vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Avondfotografie Alkmaar

We gaan naar Alkmaar. Voorstel is om weer een uurtje eerder te gaan. Voorstel is om te parkeren bij de Singel. Als we 19.00 uur afspreken is er ruim tijd. Bij de Singel kunnen we zowel bij de grachten om het centrum als in het oud e centrum kijken.

Ambassadeurs bijeenkomst (Afdeling Kennemerland)

Locatie volgt nog.

Avond alleen bestemd voor de ambassadeurs van de Regio.