Cursusavond (Afdeling Kennemerland)

Vanavond het 1e deel van de cursus Thematisch werken door Matt de Groot.

Maximaal 16 deelnemers. Het thema waarmee gewerkt wordt is 'Onderweg'

Avond alleen bestemd voor de cursisten.

Inleveren en bespreken 2e competitie ronde 'Food / Thuis'

- Vanavond inleveren en bespreken 2e competitieronde 'Food / Thuis.

- We beginnen met een opfrissertje over foto's bespreken. Peter zal hier wat over gaan vertellen.

.

De foto’s (max. 2) kunnen worden meegenomen in passe partoutes van 40 X 50 cm, of plaats de foto’s (max. 2 ) digitaal in de cloud-server MEGA en in de juiste map. Zie ook de handleiding op de website.

-Het inleveren bij de Regio:  klik hier voor reglementen  punt 10 t/m 20

-Inleveren digitaal voor website : klik hier voor handleiding

** LET OP **

De foto’s in passe partoutes uiterlijk 9 november inleveren bij Hans Welbers

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm. In plaats van een foto mag ook een serie van 3 foto’s ingeleverd worden.

Inleveren 2e comp.ronde + presentatie (Afd. Kennemerland)

Vanavond inleveren foto's van 2e competitie ronde 'Food / Thuis'

Verder zal de hr. Pim Ras een presentatie geven over sportfotografie.

Bespreking plus de presentatie vindt plaats in de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Theorie portretfotografie door Annemiek

Vanavond zal Annemiek Zoetmulder de theorie portretfotografie behandelen.