Agenda A.F.V. Uitgeest 2018/2019: klik hier voor printversie                                               (Laatste update 23-01-2019)

Geen

Bespreken Foto's (3) een eigen foto met verhaal

In navolging van onze cursus 'Foto's bespreken', gaan we met zijn allen foto's bespreken.

Kies voor je zelf 1 foto uit, waar jij een goed gevoel en verhaal bij hebt. Foto mag max. 2 jaar oud zijn.

Per fotograaf 1 foto die vervolgens op deze avond wordt besproken.

Inleveren foto's 3e competitieronde 'Serie' + BFW

Vanavond inleveren foto's voor 3e competitieronde 'Serie'

Let op! Serie met exact 5 afgedrukte foto's op A4 formaat (zonder passepartoutes of digitaal) meenemen.

Uiterlijk vrijdag 19 januari inleveren bij de voorzitter.

Verder het verzoek dat iedereen  1 foto in passe-partoutes meeneemt voor de BondsFotoWedstrijd.

We zullen dan met zijn allen de beste/mooiste tien foto's uitkiezen die gaan meedoen.

Klik hier voor spelregels BondsFotoWedstrijd.

Klik hier voor competitie disciplines.

Bondscafé + inleveren Serieronde (Afdeling Kennemerland)

Bondscafé plus Inleveren Serieronde. (Jurering 19-3)

Vanavond de spreker Marcel van Balkom over werken met fysieke filters.

Locatie de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aaanvang: 20:00 uur.

Doe avond 'Speelgoed / spellen'

Vanavond gaan we aan de slag met het fotograferen van speelgoed/spellen.

Iedereen neemt zijn camera en attributen mee, denk ook aan licht, snoeren,verdeelblokken etc.

Klik hier voor meer details clubopdrachten.