Inleveren en bespreken Vrije Ronde + facebookfoto

Vanavond begint het het nieuwe seizoen van A.F.V. Uitgeest.

Let op! We beginnen gelijk met het inleveren plus bespreken van 1e competitieronde 'Vrije Ronde'.

Maximaal 2 foto's (in passepartoutes of digitaal) meenemen.

Uiterlijk vrijdag 22 september inleveren bij de voorzitter.

Tevens start de clubopdracht: Facebookfoto 'Het geheime onderwerp'. (deze zal toegelicht worden door programmacommissie)

Klik hier voor competitie disciplines.

Bondscafé + inleveren Vrije Ronde (Afdeling Kennemerland)

Inleveren Vrije Ronde (jurering 2-10)

Locatie Bondscafé : Pier K, Hamonieplein te Nieuw Vennep.

Spreker vanavond is: Rob Slooten met zijn lezing 'Fotograferen naar aanleiding van een opdracht'

Cursus foto bespreken Deel 1

Vanavond het 1e deel van de cursus 'Foto bespreken'

De cursus zal gegeven worden door Louis Visseren.