Bezoek aan Video-club Beverwijk

Vanavond bezoeken we Video club Beverwijk.

Een presentatie van beide clubs (60 minuten per club)

Locatie: Prinsenhof in Beverwijk.

Beatrixlaan2

1947 HS Beverwijk.

Je kunt parkeren achter en naast het gebouw zelf.

Komende vanaf de Spoorsingel is het handig als je het Marlo terrein  ( bij de Praxis etc) op rijd.

Je kunt daar ook je auto kwijt , als het bij de Prinsenhof vol staat.

De Prinsenhof ingang is niet direct met de auto bereikbaar, het ligt aan een voet c.q fietspad.

Als je binnenkomt vraag dan naar de  Arendszaal , in deze zaal zit de filmclub IJmond .

De zaal is op en vanaf ca 19.50u .

Direct bij binnenkomst is een bar waar koffie/ thee te verkrijgen is, tegen geringe vergoeding.

Presentatie + inleveren 'Industrie' (Afdeling Kennemerland)

Presentatie door Fotograaf Jeroen Toirkens.

Inleveren disciplineronde Vierkant zwart-wit met als thema Industrie. (Jurering 20-11)

Locatie de Ringvaart.

Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Aaanvang: 20:00 uur.