Agenda A.F.V. Uitgeest 2018/2019: klik hier voor printversie                                               (Laatste update 23-01-2019)

Expositie A.F.V. Uitgeest in Dorpshuis De Zwaan van 19 maart t/m 23 april 2019

Thema avond (afdeling Kennemerland)

Vanavond het jaarlijkse thema avond.

Het thema van vanavond is: Grenzen

Locatie: Gebouw De Ringvaart op de Floris van Adrichemlaan 98 te Haarlem

Alleen voor leden

Bespreken exposities

Vanavond bespreken we invulling voor de exposities 'Kunstroute' en Gemeentehuis.

Iedereen neemt 3 foto's mee (in passe partoutes).

1 foto voor kunstroute (de keuze is vrij)

2 foto's voor gemeentehuis (iedereen 1 foto en daarna selectie tot het aantal is bereikt)  keuze gaat uit naar disciplines (abstract, straatfotografie, avondfotografie,portret)

of eigen thema's van de club (molens, fruitmand, bouten en moeren, portret).

Laatste avond: Er op uit naar Domineestuin

Alweer de laatste avond.

We gaan met zijn allen op pad om lekker te gaan fotograferen (als het weer het toelaat).

Locatie is de Domineestuin in Koog aan de Zaan. (vlakbij de Zaanse Schans)

Programmacommissie zal nog aanvullende informatie mailen naar de leden.