Agenda A.F.V. Uitgeest 2018/2019: klik hier voor printversie                                               (Laatste update 23-01-2019)

Expositie A.F.V. Uitgeest in Dorpshuis De Zwaan van 19 maart t/m 23 april 2019

Ambassadeurs bijeenkomst (afdeling Kennemerland)

Locatie:

Jan Gijzenpad 3

2024 CL Haarlem

Bespr. Serie + inlev. Portr/Avondfotogr (afd. Kennemerland)

Vanavond worden de foto's van de Serie ronde besproken bij afdeling Kennemerland.

Tevens kunnen de foto's voor competitie onderdeel Portret/Avondfotografie worden ingeleverd.

Locatie: Gebouw de Ringvaart op de Floris van Adrichemlaan 98 te Haarlem.

Aanvang: 20:00 uur.

Jaarvergadering (clubavond)

Vanavond jaarvergadering voor alle leden.

De stukken zullen vooraf aan alle leden worden gemailed.

Jureren Portret/Avondfotografie (afdeling Kennemerland)

Vanavond worden de ingezonden foto's van competitie onderdeel Portret/Avondfotografie gejureerd door Afdeling Kennemerland.

Presentatie Danielle Kwaaitaal (afdeling Kennemerland)

Invulling volgt nog.

Locatie: Gebouw De Ringvaart op de Floris van Adrichemlaan 98 te Haarlem

Portretavond met Antoinette (clubavond)

Antoinette Valkering zal vanavond wat vertellen en demonstreren over portretfotografie.