Inleveren Vrije Ronde 2 plus foto's doe avonden

- Vanavond inleveren foto's voor 3e competitie onderdeel 'Vrije Ronde 2'

** Vergeet niet om ook de digitale versie van de foto's op USB stick mee te nemen! **

Spelregels:

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm.

- Tevens laten we vanavond aan elkaar de resultaten zien van de doe avonden

Presentatie Fotoclub Castricum

Vanavond krijgen we een aantal leden van Fotoclub Castricum op bezoek. Zij zullen ongetwijfeld foto's uit eigen werk laten zien.

Uiteraard zullen er ook de nodige discussies ontstaan wat natuurlijk heel interessant is.

Jureren Vrije Ronde 2 (afdeling Kennemerland)

Deze avond worden de ingezonden foto's van competitie onderdeel Vrije Ronde 2 gejureerd bij afdeling Kennemerland.

Inleveren Serie Ronde (clubavond)

Inleveren en bespreken foto's voor 4e competitie onderdeel 'Serie Ronde'

Spelregels:

Lever een serie van 5 foto's in op A4-formaat. NIET in passe-partout (om logistieke redenen) en niet opgeplakt. Inleveren in een A4- envelop.

Eén serie per fotograaf. Er wordt recent werk verwacht. Aan de hand van deze foto’s zal de jury de collectie beoordelen en bespreken.

Op de achterkant van elke foto èn op de envelop dienen de volgende gegevens te worden vermeld:

- Naam,adres, woonplaats, telefoonnummer en het bondsnummer van de fotograaf en de naam van de fotoclub.

- Op de achterkant van de foto's moet bovendien de presentatievolgorde aangegeven worden

- De schrijfrichting op de foto bepaalt wat de bovenkant is.