- Geen

Bespreken foto's Vrije Ronde 2 (afdeling Kennemerland)

Deze bespreking vindt plaats bij afdeling Kennemerland.

Aanvang 20:00 uur.

Locatie: Gebouw De Ringvaart op de Floris van Adrichemlaan 98 in Haarlem. Zaal open vanaf 19:30 uur.

Inleveren Serie ronde plus lezing (afdeling Kennemerland)

Vanavond worden de foto's voor de Serieronde ingeleverd.

Verder zal er een presentatie worden gegeven door Scarlett Hooft Graafland.

Deze bespreking vindt plaats bij afdeling Kennemerland.

Aanvang 20:00 uur.

Bouten & Moeren:van macro naar abstract (clubavond)

Het is vanavond de bedoeling om macrofoto's te gaan maken.

Dus eigen materiaal meenemen (fototoestel, lampen,snoeren en de te fotograferen onderdelen)

Jureren Serie ronde. (afdeling Kennemerland)

Vanavond worden de ingezonden foto's van competitie ondedeel Serie gejureerd door afdeling Kennemerland.

Inleveren/bespreken Portret/Avondfotografie (clubavond)

Vanavond inleveren en bespreken foto's van 5e competitie onderdeel 'Portret/Avondfotografie'.

Klik hier voor tips Portret

Klik hier voor tips Avondfotografie

** Vergeet niet om ook de digitale versie van de foto's op USB stick mee te nemen! **

Spelregels:

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm.