Bespreken Portret/Avondfotografie (afdeling Kennemerland)

Vanavond worden de foto's van competitie onderdeel Portret/Avondfotografie besproken bij afdeling Kennemerland.

Locatie: Gebouw De Ringvaart op de Floris van Adrichemlaan 98 te Haarlem.

Aanvang: 20:oo uur

Afd.vergadering + presentatie (afd. Kennemerland)

Algemene vergadering Afdeling Kennemerland voor de clubbestuurders.

Verder zal er een presentatie worden gegeven door het Mentoraat 2016/2017

Presentatie Tineke Spaan (clubavond)

Tineke Spaan zal vanavond uit haar verzameling foto's een presentatie verzorgen.

Presentatie doe avonden (clubavond)

Vanavond laten we aan elkaar de resultaten zien van de afgelopen doe avonden.