Inleveren 1e Vrije Ronde plus opdracht

- Let op! Op de eerste avond van het nieuwe seizoen gelijk inleveren foto's voor competitie onderdeel Vrije Ronde 1.

** Vergeet niet om ook de digitale versie van de foto's op USB stick mee te nemen! **

Spelregels:

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm.

.

- Clubopdracht 'Facebook kettingfoto' Deze en andere clubopdrachten zullen toegelicht worden door de programmacommissie.

Bespreken opdracht Blue Peter Watersport

Iedereen neemt zijn/haar foto's mee van de opdracht 'Blue Peter Watersport'

Na het vertonen/bespreken van de foto's zullen we een selectie samenstellen voor de opdrachtgever Blue Peter Watersport.