Clubopdracht Molens

Iedereen neemt vanavond max. 5 foto's (digitaal) mee met betrekking tot molens.

Hiermee bedoelen we molens in de ruimste zin van het woord.

Inleveren Abstract / Straatfotografie

Vanavond inleveren/bespreken foto's voor 2e competitie onderdeel 'Abstract / Straatfotografie'

Klik hier voor tips abstracte fotografie

Klik hier voor tips straatfotografie

** Vergeet niet om ook de digitale versie van de foto's op USB stick mee te nemen! **

Spelregels:

Er mogen alleen foto’s ingeleverd worden, dus geen boekjes. Er wordt recent werk gevraagd. Formaat: maximaal 40 X 50 cm, inclusief passe-partout. Passe-partout is niet verplicht. Foto zonder passe-partout dient dan wel opgeplakt te zijn op materiaal met een maximale dikte van 2 mm.