Agenda A.F.V. Uitgeest 2018/2019: klik hier voor printversie                                               (Laatste update 23-01-2019)

Expositie A.F.V. Uitgeest in Dorpshuis De Zwaan van 19 maart t/m 23 april 2019

Clubopdracht 'Mijn Fruitmand'

Vanavond laten we aan elkaar de resultaten zien van de clubopdracht 'Mijn Fruitmand'

Workshop Rotolight

Unieke workshop/demonstratie met bi-color LED armaturen van Rotolight.

Let op! Dit is een extra ochtend met een workshop over 'Werken met continu licht' i.p.v. flitslicht.

De demonstratie/workshop wordt gegeven door de firma BBP Light BV uit Amsterdam en zal o.a. gebruik gaan maken van Rotolight Neo LED armaturen.

Neem je camera mee en ervaar zelf de resultaten met het fotograferen van een portret.

Leden van andere fotoclubs zijn ook van harte welkom!

Aanvang: 09:30 tot 12:00 uur.

Entree: gratis

Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 te Uitgeest

Aanmelden via email: secretaris@fotoclubuitgeest.nl

Clubopdracht 'One Day'