Resultaten Stokkenfabriek

Vanavond houden Laten we de foto's zien van het bezoek aan de Stokkenfabriek te Uitgeest.

(Maximaal 6 foto's per lid)

Jaarvergadering

Vanavond houden we de jaarvergadering.

De jaarverslagen en agenda zullen vooraf aan de leden worden gemailed.

High Key / Low Key

Vanavond een doe-avond met High Key / Low Key.

Graag zelf spullen meenemen zoals: camera, flitser(s), statief, verlengsnoer(en), wit en zwarte doek etc.

Zie bijvoorbeeld voor High Key deze link

Zie bijvoorbeeld voor Low Key deze link

P.S. Het onderwerp (modellen of voorwerpen) moet nog vastgesteld worden.