Expositie Kunstroute Uitgeest

Tijdens de Kunstroute Uitgeest 2016 exposeert Fotoclub Uitgeest in het Leeslokaal op de Dokter Brugmanstraat 11 te Uitgeest. Klik hier voor poster.

De fotoclub zal diverse werken laten zien van de leden.

Verder kunnen er ook boeken worden geruild tijdens de Kunstroute.

Komt allen!

Expositie Kunstroute Uitgeest

Tijdens de Kunstroute Uitgeest 2016 exposeert Fotoclub Uitgeest in het Leeslokaal op de Dokter Brugmanstraat 11 te Uitgeest. Klik hier voor poster.

De fotoclub zal diverse werken laten zien van de leden.

Verder kunnen er ook boeken worden geruild tijdens de Kunstroute.

Komt allen!