Inleveren 'Vrije Ronde 2'

- Vanavond inleveren en bespreken foto's van 4e competitie onderdeel 'Vrije Ronde 2'

Foto's mogen zwart-wit of kleur zijn (max. 2 foto's)

- Vergeet niet om van de in te leveren foto's deze ook digitaal mee te nemen op USB-stick. Graag voorzien van juiste bestandsnaam en grootte.   < zie ook de toelichting >

- De foto's in passe-partout dienen uiterlijk op vrijdag 5 feb. in het bezit te zijn bij Hans Welbers

Inleveren 'Architectuur/Stilleven-tabletop'

- Vanavond inleveren foto's van 5e competitie onderdeel 'Architectuur / Stilleven-Tabletop'

Voor de spelregels klik hier.

- Vergeet niet om van de in te leveren foto's deze ook digitaal mee te nemen op USB-stick. Graag voorzien van juiste bestandsnaam en grootte.   <zie ook de toelichting>

- De foto's in passe-partout dienen uiterlijk op vrijdag 4 mrt. in het bezit te zijn bij Hans Welbers.