Bespreken HDR foto's + ingelaste ledenvergadering

1e deel van de avond houden we een ingelaste ledenvergadering.

2e deel van de avond bespreken we allemaal onze meegenomen HDR-foto's (3 per lid).

Als er tjd over is gaan we wat dieper de techniek in omtrent het maken en bewerken van HDR-foto's.

Klik hier voor tips

Avondfotografie op locatie

Vanavond een doe-avond. We gaan met zijn allen op pad met camera's om mooie foto's te gaan maken op deze avond.

De locatie is het Amsterdam Light Festival 2016.

De leden worden nog geinformeerd over hoe we met zijn allen naar Amsterdam gaan.

Klik hier voor tips over avondfotografie.