Agenda voor seizoen 2015 - 2016

Op dinsdag 8 september 2015 begint het nieuwe seizoen 2015 - 2016 van onze fotoclub Uitgeest.

Dez zal onmiddelijk aanvangen met het inleveren van het eerste competitie-onderdeel 'Vrije Ronde 1'.

Zie ook de agenda van 8 september.

Inleveren Vrije Ronde 1

LET OP!  Vanavond inleveren en bespreken van 1e competitie onderdeel: Vrije Ronde 1

Dit mag zwart-wit of kleur zijn. Voor de spelregels klik hier.

- Vergeet niet om van de in te leveren foto's deze ook digitaal mee te nemen op USB-stick. Graag voorzien van juiste bestandsnaam en grootte.   < zie ook de  toelichting  >

- De foto's dienen in passe-partout uiterlijk op vrijdag 18 sept. ingeleverd te zijn bij Hans Welbers.

- Verder zal er een clubopdracht  worden toegelicht, de resultaten worden aan elkaar getoond op 26 april.

- Ook zal er een uitleg worden gegeven over de opdracht om 'Nieuw Uitgeest' te fotograferen. De resultaten worden aan elkaar getoond op 15 maart.

- Tussen de clubavonden door zullen er in twee groepen en doordeweeks de Stokkenfabriek in Uitgeest worden bezocht om aldaar foto's te gaan maken. Op 1 mrt. zullen we de gemaakte foto's aan elkaar tonen.

P.S. Er dient vooraf een afspraak te worden gemaakt met de Stokkenfabriek.

Gastspreker Architectuur

Vanavond hebben we een gastspreker, Rob Verwey, die ons iets gaat vertellen over de techniek achter fotografie van Architectuur.