Inleveren 'Stadsfotografie / Natuur'

- Vanavond inleveren en bespreken van 2e competitie onderdeel 'Stadsfotografie / Natuur'

Voor de spelregels klik hier.

Vergeet niet om van de in te leveren foto's deze ook digitaal mee te nemen op USB-stick. Graag voorzien van juiste bestandsnaam en grootte.  < zie ook de toelichting >

De foto's in passe-partout dienen uiterlijk op vrijdag 30 oktober in het bezit te zijn bij Hans Welbers.

- Ook gaan we vanavond ons voorbereiden op de volgende avond (20 okt.) waarbij we meerdere modellen gaan fotograferen.

Portret avond (in zaal A)

Vanavond gaan we meerdere modellen fotograferen. Graag zelf spullen meenemen, zoals: camera, flitser, statief, lampen, verlengsnoeren, doek etc.

Voor beginnende fotografen: techniekvragen kunnen altijd worden beantwoord door de wat meer ervaren fotografen.

** LET OP ** vanavond zitten we in zaal A.  Dit is de grote zaal beneden in De Zwaan.