Te gast: Fotoclub Castricum

- Helaas gaat het bezoek van Fotoclub Castricum niet door -

De avond zal nu worden ingevuld met het bespreken van de 'verjaardagskalender', eventueel bespreken/bewerken van foto's die net niet sterk genoeg zijn (graag foto op USB-stick meenemen) en/of bekijken van een DVD over een fotografie-onderwerp.

Doe avond: Stilleven

Alle leden nemen spullen mee om het thema 'Stilleven' te gaan fotograferen.

Om het begrip 'stilleven' onder de knie te krijgen kun je onder andere het Internet raadplegen.

Bijvoorbeeld deze link