Thema Water

- Vooruitlopend voor een mogelijke expositie bij de Gemeente Uitgeest met als thema 'Water' graag foto's meenemen die bij dit thema passen.

- LET OP! Vergeet niet om de foto's voor één Serie in te leveren. Max. 5 foto's 20X30 cm. Elke foto voorzien van Naam, Clubnummer, bondsnummer en volgnummer. De foto's dienen in een envelop te zitten en de envelop dient ook met de zelfde gegevens te worden voorzien, zoals op de foto's.

De foto's dienen uiterlijk op 16 januari 2015 in het bezit te zijn bij Hans.

Inleveren thema Sport en Landschap en BFW

- Inleveren en bespreken thema Sport en Landschap.

Let op! uiterste inleverdatum is 13 februari.

- Tevens inleveren foto's voor de BondsFotoWedstrijd

Voor het reglement van de BondsFotoWedstrijd klik hier.