Table-top Fotografie

We gaan table-top fotografie doen. Dit betekend dat iedereen zijn/haar fototoestel meeneemt inclusief de (kleine) voorwerpen die men wil fotograferen. Veelal met de macrolens of in de macrostand, maar dat hoeft niet per se.

Graag ook extra materiaal meenemen zoals: extra lampen, verlengsnoeren, statief, doorzichtig papier, softbox, achtergronddoek etc.

Inleveren en bespreken Vrije Ronde 2

- Inleveren en bespreken Vrije Ronde 2 (zwart-wit of kleur)

Let op! uiterste inleverdatum is 6 maart.