Werken met 'lagen' in (Photoshop)

Vanavond zal Dik Andringa (lid van Fotoclub Uitgeest) wat vertellen over het werken met 'lagen' in Photoshop. Uiteraard zal Dik ook het nodige laten zien.

Inleveren 'Serie' ronde

- Vanavond dienen we de foto's voor 3e competitie onderdeel 'Serie' (1 serie, 5 foto's en max. A4) in te leveren en te bespreken.  Klik hier voor de spelregels.

De foto's dienen uiterlijk op 8 jan. in het bezit te zijn bij Hans Welbers

- Vergeet niet om van de in te leveren foto's deze ook digitaal mee te nemen op USB-stick. Graag voorzien van juiste bestandsnaam en grootte.  < zie ook de toelichting >