Fotograferen van beweging

- Deze avond gaan we oefenen met fotograferen van beweging, voor of met de camera.

Graag camera's meenemen.

- Iedereen twee foto's meenemen in passe partout voor expositie in schuur van Jan Tiebie

tijdens het bridge weekend 20 en 21 september.

Nieuwe opdracht van Margot Fiegter

Ingelaste avond in verband met nieuwe opdracht van Margot Fiegter.

Op deze datum hebben we niet onze ruimte ter beschikking.

We gaan beneden in de aula zitten.

Inleveren en bespreken Vrije Ronde 1

- Bespreken resultaten vorig seizoen: Portret, High/Low Key, Haven Uitgeest, Schaduw.

Maximaal 8 per persoon.

- Inleveren en bespreken Vrije Ronde 1 (zwart-wit of kleur)

Let op ! de uiterste inleverdatum is 26 september.