- Geen

Inleveren en bespreken Serie

- Inleveren en bespreken foto's voor 1 Serie.

(max. 5 foto's en max. A4 formaat en zonder passe partout)

Iedereen mag één serie inleveren in een enveloppe, formaat max 20 X 30 zonder passepartout. De serie mag maximaal uit vijf foto's bestaan allen voorzien van een volgnummer en de gegevens van de maker (naam, bondsnummer en club). Die gegevens moeten trouwens ook op de enveloppe vermeld worden.

Let op! de uiterste inleverdatum is 16 januari

- Tevens bespreken we de techniek voor het fotograferen van sport.

Passe Partout oefenavond

-Vanavond gaan we oefenen/demonstreren in het maken/snijden van passe partouts.

Graag materiaal meenemen, voor zowel leden die het willen leren (passe partout karton) als wel leden die in het bezit zijn van gereedschap voor het snijden van passe partouts.

-Verder bespreken welke foto's meedoen met de expositie in de Tandartsenpraktijk Uitgeest begin Januari 2015