Agenda nieuwe seizoen 2020-2021

De agenda items zullen zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd.

In verband met de Covid-19 pandemie is het programma (tijdelijk) aangepast.

Hoe de clubavonden er uit zullen gaan zien is op dit moment nog niet bekend.

Uitgeest: Bespreken/inleveren foto's 1e Ronde

In verband met de Covid-19 perikelen zullen we (tijdelijk) de foto's alleen digitaal bespreken en inleveren bij Regio Kennemerland.

Vanavond inleveren en bespreken foto's van de 1e competitie ronde 'VRIJ'

Verder de presentatie van Secretfoto seizoen 2019-2020 door de programmacommissie.

Bespreken foto's:  alleen digitaal, voorkeur op MEGA.

De foto's dienen tussen 21 sept. t/m 28 sept. digitaal ingeleverd te zijn bij Regio Kennemerland.

Uitgeest: Lezing straatfotografie

Vanavond een lezing over straatfotografie.

Peter zal dit organiseren

Uitgeest: Bespreken/Inleveren foto's 2e Ronde

Vanavond inleveren en bespreken foto's voor de 2e competitie ronde "VRIJ"

Bespreken foto's:  alleen digitaal, voorkeur op MEGA.

Let op!  De foto's dienen tussen 9 nov. t/m 16 nov. digitaal ingeleverd te zijn bij Regio Kennemerland.

Uitgeest: Bespreken foto's 'Straat'

Vanavond laten we de foto's met thema 'Straat' aan elkaar zien en zullen deze ook bespreken.

Uitgeest: Presentatie Lightroom door Sylvia Vervest

Sylvia zal vanavond laten zien hoe je met Lightroom je foto's kan bewerken en bewaren.

Uitgeest: Bespreken/Inleveren foto's 3e Ronde (Serie ronde)

Vanavond inleveren foto's voor de 3e competitie ronde 'SERIE'   met als thema is "vrij"

Bespreken foto's:  alleen digitaal, voorkeur op MEGA.

Let op! De foto's dienen tussen 11 jan t/m 18 jan. digitaal ingeleverd te zijn bij Regio Kennemerland.

Uitgeest: Presentatie landschapsfotografie door Pauline Rote

Vanavond zal Pauline een presentatie verzorgen over landschapsfotografie.

Uitgeest: Avondfotografie 'Zaanse Schans'

Als het weer het toelaat gaan we met zijn allen (alle leden) op pad naar de Zaanse Schans om daar lekker te gaan fotograferen.